Přejít na menu Přejít na obsah

KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS! - 19.11. v Praze

31. 10. 2013

Redakce Novinky

plakat strihavkRok se s rokem sešel a zpěvák Kamil Střihavka tradičně vystoupí se svou kapelou LEADERS! v úterý 19. listopadu od 20:00 hod. v pražském klubu Retro Music Hall (Francouzská 4, Praha 2). Jedná se o jediný letošní samostatný pražský koncert Kamila Střihavky, exkluzívně konající se každoročně na podzim právě v Retru, který přinese jako obvykle průřez Kamilovou dosavadní kariérou. Zpěvák chystá pro své příznivce také překvapení, kterým bude… Ale to by nebylo překvapením a tak si nenechte určitě tento koncert ujít.

Návštěvníci koncertu se mohou těšit na hity legendárních BSP, No Guitars i ostatních projektů, ve kterých Kamil působil, včetně skladby „Jak ze sna procitám“ z muzikálu Jesus Christ Superstar. V koncertním repertoáru nebudou chybět ani skladby legendární skupiny BSP.

Zatím poslední řadové rockové album interpreta vyšlo pod názvem „365“ v říjnu 2008. Kamil Střihavka je nejen autorem všech skladeb na albu, ale zároveň i jeho producentem.  Interpret následně v roce 2009, vydal 2CD „Best Of/20 let na scéně“, kde je zmapována jeho dosavadní dvacetiletá kariéra.

KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS! hrají ve složení: Kamil Střihavka (zpěv), Petr Henych (kytara), Martin Ivan (baskytara), Štěpán Eliáš (klávesy), Lukáš Pavlík (bicí), Tereza Hálová (vokály) a Tereza Rajnincová (vokály).

VSTUPENKY NA KONCERT lze zakoupit v síti TICKETSTREAM:

http://www.ticketstream.cz/czts/presentation.event.jsp?event=82889

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace