Přejít na menu Přejít na obsah

Kapela Fate Magazine představuje nové album Beztíže a natáčí videoklip k singlu Čaroděj!

8. 2. 2023

Redakce Magazín

Přípravy nového alba oznámila kapela již před necelými dvěma lety a nyní se fanoušci konečně dočkali.

Novinka Beztíže obsahuje devět skladeb s českými texty a šest songů v angličtině. Pod hudbou a texty je podepsaný skladatelský team kapely David Adámek a Martin Kolařík.

Tracklist alba obsahuje všechny již dříve zveřejněné úspěšné singly, včetně Easy Again, který patřil mezi TOP 5 nejhranějších českých skladeb v rádiích. Úspěch této písně jim vynesl i nominaci v Hudebních cenách E2 v kategorii Album roku.

V dohledné době kapela Fate Magazine vypustí do éteru nový singl s názvem Čaroděj, ke kterému, v tuto chvíli, vzniká i výpravný videoklip. Avizovaná novinka se pokusí atakovat přední příčky hitparád v březnu tohoto roku.

"Čaroděje jsem měl v šuplíku delší čas a za tu dobu měl song mnoho různých podob. S finální podobou Čaroděje jsou absolutně v souladu, i když tak, jak nakonec zní, jsem si původně neuměl ani představit." dodává k singlu zpěvák David Adámek.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace