Přejít na menu Přejít na obsah

Klubový koncert české rock/metalové kapely Dymytry

1. 6. 2013

Redakce Reporty

10.5.2013 se v Třinci v music klubu Barrocko uskutečnil koncert rock/metalové kapely Dymytry, před kterou zahrála bláznivá punkrocková kapela Tchoři. Účast nebyla nikterak veliká, ale i tak hrály obě kapely na doraz a předvedly vynikající vystoupení.

Intro a nástup kapely Tchoři v dlouhých hnědých kápích vyvolával až black metalový dojem, který se vytratil hned s prvními tóny jejich úvodní skladby. Punkrocková muzika s opravdu živým frontmanem, který bez ustání běhal, skákal, točil se a mrskal po celém pódiu byla docela zajímavou podívanou, zvláště když frontman využil několik dalších kostýmů, které doplňovali texty písniček. Výkon kapely byl skvělý a určitě se většině publika líbil, i když mě osobně moc neseděli jako předskokan kapele Dymytry, ke kterým bych čekal něco jiného, ale i tak to Tchoři zvládli a publikum dokázali rozehřát na tu správnou teplotu.

tchori

Po kapele Tchoři přišli na scénu kluci v maskách z kapely Dymytry a začala ohromná šou, ve které nechybělo vynikající využití světel a dýmu. Klubové koncerty mají své kouzlo a Dymytry byli v tomto prostředí neskutečně skvělí. Publikum dokázali rozskákat, rozezpívat a vytvořit tu správnou atmosféru. Přibližně v půlce vystoupení předvedl bubeník kapely Miloš Meier sólo na bicí. Miloš si dal na sólu záležet a podal dymytryfantastický výkon, což dosvědčí i dvě paličky, které mu v zápalu bubenické šou nechtěně vyklouzly z ruky. Přesto měl však svou hru pod kontrolou a oslnil snad celé publikum. Na konci vystoupení kapely Dymytry dostali diváci možnost vyfotografovat se s kapelou přímo na pódiu a získat podpisy všech jejich členů. Po celou dobu koncertu byl připraven k prodeji merchandise kapely, který dost lidí bez váhání využilo a nakoupili si různé čepice, trička, trsátka, apod. Kamarád si koupil dvd bubeníka kapely Miloše Meiera a celá kapelu mu jej v backstage klubu ochotně podepsala.

 

Celá akce stála za to a všichni si ji určitě dokonale užili. Prostředí klubu Barrocko výborné, piva dostatek, lidi na stejné notě a k tomu perfektní muzika v podání kapel Tchoři a Dymytry, aneb vše co si může pořádný rocker přát.

 Jan „Dreid“ Páč 

 

tchori

 

 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace