Přejít na menu Přejít na obsah

Kreator, Jorn, Destruction, Wisdom, Doga, Witch Hammer - to je Rocková Ostrava 2013!

15. 8. 2013

Redakce Novinky

rockova ostrava fotoUž za dva dny se dolní oblast Vítkovic promění v rock/metalové šílenství, na které se sjede nemálo fanoušků této tvrdší muziky. K vidění budou jak zahraniční hvězdy v podobě kapel Kreator, Jorn, Wisdom, tak i tuzemské bandy jako je Doga, Citron, Witch Hammer a další.

Jednodenní festival Rocková Ostrava 2013 vypukne v sobotu 17.8.2013 v dolní oblasti Vítkovic. Vstup do areálu bude otevřen v 11:00 a samotný program začne ve 12:00 kapelou Drings After. Dále na nás v průběhu festivalu vytasí své kytary a ostatní náčiní kapely Witch Hammer, Doga, Titanic, Kiss Forever Band, Malignant Tumour, Wisdom, Citron, Destruction, Silent Voices, Kreator, Jorn a o ukončení festivalu se postará kapela Ripper Owens, která dohraje ve 02:15 následujícího rána.

Vstupenky si můžete koupit ještě stále za 390 Kč a to až do pátku 16.8. Na místě pak bude cena vstupenek 600 Kč.

V prostoru festivalu se bude nacházet stánek s reklamními předměty FC Baník Ostrava, takže na své si přijdou i fotbaloví fanoušci, kteří uvidí nové výrobky.

Další zajímavostí je autogramiáda kapely Citron a Jorn, která proběhne den před festivalem v pátek v Nové Karolíně od 17:00. Návštěva této autogramiády bude určitě příjemným a netradičním zpestřením tohoto obchodního centra.

Rocková Ostrava 2013 vypadá jako ideální akce pro strávení sobotního dne. Přece jen takové kapely, které se zde předvedou, se moc často nevidí a už vůbec ne za příjemnou cenu lístku v předprodeji 390 Kč. Nezbývá než doufat v krásné počasí a v sobotu do Vítkovic úspěšně dorazit již na první kapely.

Pro bližší informace o festivalu, kapelách a dalších důležitých věcech se podívejte na oficiální webové stránky festivalu.

Jan „Dreid“ Páč

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace