Přejít na menu Přejít na obsah

Kutnohorští L.O.S po 10 letech změnili název a vyráží na festivaly


Kutnohorská kapela L.O.S, kterou většina fanoušků zná jako věrného koncertního partnera české pop-punkové jedničky Rybiček 48, změnila po deseti letech své existence název z Lure of Senses na L.O.S.

K této příležitosti vydali i novou desku, své první lisované CD, s názvem Feeling Box. Po singlu Valenteen sáhlo hned několik rádií, ve kterých skladba okamžitě bodovala. Zájem o kapelu současně stoupnul i ze strany pořadatelů velkých hudebních akcí. Koncem tohoto týdne kapela zavítala na festival Votvírák, v sobotu 20. června je v jejím programu Sobofest.

O fanouškovské základně na domácí půdě hovoří i vítězství L.O.S v hitparádě rádia Kiss Delta, kde zmíněná singl Valenteen obsazoval v minulých týdnech postupně všechny stupínky vítězů. Kapela ale po bohu svých známějších kutnohorských kolegů ze skupiny Rybičky 48 obráží celou Českou republiku, která si dává do kontextu název sympatickou partičku mladíků L.O.S s jejich tvorbou, kterou sama kapela označuje jako rock s příchutí pomegranče.

Více informací o kapele a její další koncerty naleznete na www.losmusic.cz.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace