Přejít na menu Přejít na obsah

L.O.S oslaví koncertem narození dcery kytaristy Karla Borovského

7. 7. 2009

Redakce Novinky

Kutnohorská rocková kapela L.O.S, která má za sebou přelomové jaro, během nějž stačili změnit název z původního Lure of Senses i vydat novou desku Feeling Box, který obsahuje mimo jiné singl Valenteen. S tím kapela výrazně zabodovala v rozhlasových hitparádách. Po koncertech na velkých festivalech ale kapela zmizela na měsíc z pódií. Proč?

„Odjeli jsme jarní dvaceti koncertní turné, které jsme zakončili vystoupením na festivalech Votvírák a Sobofest," vysvětlil frontman Martin Hon a dodal: „Poté následovala měsíční pauza, jelikož náš kytarista se rozhodl rozšířit genofond lidstva."
„Dalo by se říct, že je to poprvé co Karel vytvořil něco co má hlavu a patu," glosoval narození malé Natálie Borovské bubeník Radek Kolínský.

Sám šťastný otec, kytarista Karel Borovský, k tomu řekl: „Návrat na koncertní pódia jsme záměrně naplánovali do mého domovského města Čáslavi. Koncert bude zároveň velkou oslavou narození Natálky."

Celá akce se uskuteční v sobotu 18. července v letním kině v Čáslavi. Kromě L.O.S vystoupí ještě mladá čáslavská kapela Civilní Obrana, hlavní hvězdou večera bude česká pop-punková jednička, skupina Rybičky 48. Koncert má začít v 19:30 hodin.
Vstupenky jsou v předprodeji za 120 korun, na místě budou stát 150 korun.

Předprodeje probíhají v místech: Dusíkovo divadlo Čáslav, Infocentrum Čáslav a Narcis shop v Kutné Hoře.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace