Přejít na menu Přejít na obsah

Legendární původní zpěvák IRON MAIDEN Paul Dianno v České republice!


10. 11. Praha, 11. 11. Brno, 12. 11. Ostrava

Legendární původní zpěvák IRON MAIDEN poprvé na tour v České republice, kde se představí všem příznivcům a pamětníkům původní sestavy MAIDEN z doby heavy metalové slávy největšími hity šelmy začátku osmdesátých let „Running Free", „Iron Maiden", „Sanctuary", „Wratchild", „Phantom of the Opera", „Prowler" a dalšími, na třech vystoupeních 10. listopadu v Praze, 11. listopadu v Brně a 12. listopadu v Ostravě!

Paul Di´Anno je nespornou legendou od doby zlaté kolébky heavy metalu osmdesátých let a každému příznivci tohoto žánru je známo, přesto že IRON MAIDEN slavili svůj největší komerční úspěch se zpěvákem Bruce Dickinsonem, byl to právě původní zpěvák Paul Di´Anno, který hrál hlavní roli britského kvartetu na počátku kariéry Maiden.


S Paulem Di´Anno se IRON MAIDEN stali hlavní hybnou silou "NWOBHM" nové vlny britského heavy metalu a jejich původní demo nahrávky "The Sound House Tape" byli nenávratně okamžitě vyprodány. Díky nahrávacímu kontraktu s EMI/Capitol krátce poté Maiden uvalili svojí kletbu šelmy na zbytek světa a jejich debutové album "Iron Maiden," které se mísilo z energií punku a metalových riffů, se na začátku roku 1980 stalo navěky klasikou všech příznivců heavy metalu. Byl to právě jejich původní frontman Di´Anno, který se pasoval na místo tradičně metalového image do svého vlastního punkového vzhledu a postoje ala - / Jack the Lad.


V roce 1981 sestava IRON MAIDEN vedená Paulem Di´Anno vyrazila vpřed v pořadí se svým druhým albem "Killers," které krátce poté následovalo live - EP "Maiden Japan." Navzdory celosvětovému úspěchu zpěvák sám po té opouští řady Maiden. Di´Annův unikátní a extrémně silný hlas zanechal nezapomenutelný dojem na celou armádu příznivců a posluchačů heavy metalu, díky které se na něj do dnes vzpomíná jako na legendu Maiden ve spojitosti z raketovým startem prodeje nosičů přes 20 milionů kopií prvních dvou alb "Iron Maiden" a "Killers". Na své solové dráze on sám po odchodu z Maiden vydal serii alb jak solových, tak jako člen skupin KILLERS, BATTLEZONE, GOGMAGOG a byl zařazen do více než 60 publikací na světě které ctili jeho jméno legendy Maiden.


Jako ikona spojovaná s žánrem metalu je Di´Anno teď na své životní misi kolem celého světa se svojí skupinou THE BEAST, kde kromě Evropy se představí v Kanadě, Jižní Americe, Austrálii a nedávno Indii, kde poprvé obdržel svojí první filmovou roli v Bollywood Film Academy. Zároveň tak právě dokončuje svojí první publikovanou autobiografii "The Beast", která je nezapomenutelnou cestou přes jeho turbulentní a divokou životní pout´ posledních dvou dekád. Ačkoliv je Paul Di´Anno součástí pouze prvních dvou alb Maiden, jejich spolupráce díky Paul Di´Annovi je vzpomínána jako na zlatou éru s původním zpěvákem Iron Maiden a právem považována za "klasiku heavy metalové minulosti a přítomnosti"většiny metalových fanoušků a muzikantů na celém světě.


Na aktuálním celosvětovém turné tento hudebník absolvuje přes více než 100 koncertních vystoupení, kde díky agentuře Nemesis Productions můžeme zhlédnout tuto legendu IRON MAIDEN i v České Republice na třech koncertních vystoupeních, a to 10. listopadu v Praze, 11. listopadu v Brně a 12. listopadu v Ostravě, kde jako supporty pro Evropskou část byli vybráni norští THUNDERBOLT a polští PATHFINDER.


Cena vstupeny v předprodeji je 490,- Kč.

Vstupenky je možné zakoupit v prodejní síti portálů www.ticketstream.cz , www.ticketpro.cz a www.ticketportal.cz .

Internetové stránky agentury Nemesis Productions: www.nemesis-productions.eu  

Internetové stránky Paula Dianno:

www.pauldianno.com , ,
www.myspace.com/diannothebeast
www.myspace.com/thunderbolt
www.myspace.com/pathfinderband


Tiskovou zprávu zpracovala agentura Nemesis Productions

 

THE BEAST CZECH REPUBLIC TOUR

10. 11. 2009 Praha, Abaton

11. 11. 2009 Brno, Fléda

12. 11. 2009 Ostrava, Garage club

 

KONTAKT NA POŘADATELE:

Pavel Konvalinka

Agentura Nemesis Production

tel.: +420 773 028 027

info@nemesis-productions.eu

http://www.nemesis-production.eu

 

 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace