Přejít na menu Přejít na obsah

Loyca chystá nový videoklip k singlu Lessons of The Fight


Pražská rocková kapela Loyca se rozhodla pro natočení videoklipu ke svému singlu Lessons of The Fight. Oficiální představení a křest klipu proběhne na živém koncertu 7. října ve smíchovském klubu Futurum.

Po úspěchu, který sklidila kapela s dvouskladbovým singlovým CD, bude čtyřčlenná skupina Loyca natáčet svůj první videoklip. „Chtěli jsme, aby klip vtipnou formou korespondoval s textem písně, který je o tom, aby člověk nešel s davem, nevzdával se svých snů, a bojoval za ně," prozradila zpěvačka Dana Yousifová.


Kromě nového klipu členové Loycy představí i své nové písně, na nichž přes léto pilně pracovali.  V jejich repertoáru si na své přijdou jak příznivci tvrdších rockových písní, tak i fanoušci popových melodií. Hlavní předností celé kapely je však hlas zpěvačky Dany Yousifové.


„Klip není jedinou novinkou. Chystáme také nové album, které by mělo být hotové na jaře příštího roku. Kromě křtu 7. října ve Futuru se můžete přijít podívat například na koncert v rámci Pražské klubové noci nebo na podzim do klubu Roxy," dodala zpěvačka Loycy.


Ačkoliv se jednicoví členové kapely pohybují v hudebním ranku několik let, společně pod názvem Loyca vystupuje kytarista Dandy Frutti, baskytarista Petr Lisac, bubeník Honza Podzimek a zpěvačka Dana Yousifová až od posledního kvartálu roku 2008.


Více na www.loyca.cz.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace