Přejít na menu Přejít na obsah

Loyca vystoupí v rámci „Unplugged Café“

13. 1. 2010

Redakce Novinky

Kapela Loyca se v současné době těší druhým místem v mezinárodní soutěži Skutečná liga 2009, které se zúčastnilo více jak 300 kapel. Porotce z řad renomovaných hudebníků a novinářů oslovili v semifinálových kolech zejména s jejich originální akustickou verzí repertoáru. "Loyca byla velkým zpestřením a jejich dva semifinálové koncerty, které odehráli bez bubeníka, byly originální a výrazně odlišné od ostatních soutěžících," uvedl Zdeněk Suchý, jeden z dvaceti porotců soutěže. Loyca se chystá tento set představit širšímu publiku a vystoupí proto 20. ledna v rámci již tradičních akcí „Unplugged Café"  v pražském klubu Rock Café.

Kromě koncertů Loyca momentálně pracuje na natočení nového materiálu v podobě druhého singlového CD, které pokřtí koncem března v klubu Roxy. Začátkem ledna kapela také dokončila pod vedením Marka Novotného nové promo fotografie. Některé z nich budou také součástí březnového křtu.

Více na www.loyca.cz
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace