Přejít na menu Přejít na obsah

Marek Ztracený je zlatý


Zpěvák Marek Ztracený posbíral za loňský rok spoustu ocenění. Vydal dobře hodnocené a posluchačsky úspěšné album Ztrácíš s absolutním hitem v podobě titulního singlu. Na sklonku roku se stal tuzemským objevem v anketě popularity Český slavík a měl i nominaci na Objev roku v cenách Akademie populární hudby Anděl 2008.

Do toho mu pomalu končí první velké turné, na které se vypravil s Annou K. Kvůli jejímu onemocnění byly některé koncerty přeloženy, a tak se Ztracený dočkal dalšího úspěchu až v pondělí, kdy si právě na jednom přeloženém koncertu vyzvedl zlatou desku za prodej svého albového debutu. Stalo se v pražském Lucerna Music Baru.

Turné s Annou K skončí 7. května ve Velkém Meziříčí, ovšem zpěvák na pódiu zůstane. Vypraví se na další štace a těší se na své první letní festivalové vystupování. Vidět ho budou moci i diváci O2 Sázavafestu v Kácově.

-jš-

Foto: Archív Marka Ztraceného

Marek Ztracený

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace