Přejít na menu Přejít na obsah

Melodická death metalová smečka Amon Amarth vydá nové album

20. 4. 2013

Redakce Novinky

deceiver of the godsKdo by neznal severskou mytologii, víru ve vítězství v boji a odměnu v podobě Valhaly po násilné smrti, když už se nějaký ten boj úplně nepovede? O tom všem nám vypráví drsní hoši ze švédské kapely Amon Amarth, kteří chystají vydání nového mocného alba s názvem Deceiver of the Gods. (něco jako Podvnodník bohů)

Vydání nového alba je plánované na červen tohoto roku, ale již teď můžete na různých webech nalézt možnost předobjednávky. Zatím máme možnost poslechnout si titulní píseň, která nese název celého alba Deceiver of the Gods na stránkách kapely pod hlavičkou Metal Blade Records. Podle této skladby to vypadá, že se kapela drží svých zaběhlých kolejí a stále drží své tempo jak ve svých melodiích a pasážích tak i drtivým zpěvem. Z celé skladby lze cítit typická tvorba kapely posledních alb, což určitě není na škodu.

Určitě zajímavou věcí pro fanoušky této kapely je speciální vydání alba v limitované edici, která navíc obsahuje sošku Lokiho, Odinova zlého bratra, v jejímž podstavci se nachází prostor pro uschování cd. Tento skvost by neměl chybět v žádném doupěti správného severského válečníka, nebo alespoň vyznavače kapely Amon Amarth.

amon amarath

Pecky z nového alba budeme mít možnost zažít naživo již tento rok a to přesně 10.6.2013 v pražské MeetFactory. Vstupenky můžete zakoupit na stránkách Ticketportalu

Tak jako Odin zve padlé válečníky do svých síní ve Valhale tak Vás zve kapela Amon Amarth na svou výpravu, aby jste se stali součástí jejich tažení s novou deskou a užili si jejich vystoupení tak jak si oni užívají pohled na armádu fanoušků před jejich pódii.

Jan „Dreid“ Páč

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace