Přejít na menu Přejít na obsah

Michal David se objeví v novém klipu Rybiček 48


Česká pop-punková hvězda Rybičky 48 chystá nový videoklip k singlu Viva la Revolution, na který se mohou fanoušci těšit v průběhu března 2010. Po úspěšném počinu Zamilovaný/nešťastná, kde hostovala Bára Zemanová, si k novému klipu pozvali známého hitmakera Michala Davida.

Singl Viva La Revolution, který je úvodní písní stejnojmenného alba, již zabodoval v tuzemských hitparádách. Několik týdnů se držel v TOP 20 Modern Rock oficiálního žebříčku IFPI a zvítězil v „Andělské dvacítce" na rádiu Rock Zone. Kutnohorská partička tak neváhala a několik málo měsíců od natočení posledního klipu se odvážně pouští do dalšího. „V současné době se dokončuje scénář klipu, nechte se překvapit v jaké roli Michal David vystoupí" řekl k přípravě klipu Kuba Ryba.   

Spojení s Michalem Davidem ale není náhodné - již na jejich albu Viva La Revolucion, které kluci pokřtili symbolicky 9. 9. 2009, je použit notoricky známý nápěv „Colu, pijeme colu", který na desku nazpíval sám umělec. S hostováním známých celebrit mají kluci už zkušenosti. V jejich klipu Emily si zahrála modelka Dominika Mesárošová s Robertem Rosenbergem a ve zmíněném hitu Zamilovaný/nešťastná rocková „superstar" Bára Zemanová.

Klip bude k vidění v průběhu března tohoto roku a informace o něm a kapele fanoušci naleznou na jejich webových stránkách www.rybicky48.cz .
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace