Přejít na menu Přejít na obsah

Plávání za poslechu hudby? S MP3 přehrávačem od Sony žádný problém!


Sportujete rádi? A mrzí vás, že při plavání i dalších sportech, u kterých se více potíte (běh, posilovna), musíte odkládat MP3 přehrávač s oblíbenou hudbou, aby nedošlo k poškození sluchátek či samotného přehrávače? S tím je od nynějška konec! S voděodolným přehrávačem NWZ-W273 od Sony klidně skočte rovnou do bazénu. 

Při pohybu neomezuje a drží jako přišitý!

MP3 přehrávač NWZ-W273 od Sony se stane oblíbeným doplňkem každého plavce, kterému při pohybu chybí hudba, která ho zároveň motivuje k vyšším výkonům. Do hloubky dvou metrů je totiž tento MP3 přehrávač 100% vodotěsný! To však neznamená, že jej nemohou využívat také ostatní sportovci.

 

Voděodolný MP3 přehrávač je totiž součástí stylových sluchátek, které výborně padnou do uší.  Je proto možné jej pohodlně používat při běhu, jízdě na kole či v posilovně. A není nutné se obávat, že sluchátka při intenzivnějším tréninku vytratíte nebo poškodíte potem či při dešti. V balení jsou k dispozici dvě různé velikosti koncovek (špuntů) a nastavitelný je také řemínek kolem hlavy.sony

 

Jistě oceníte také dostatek volnosti, kterou vám tento hudební přehrávač poskytne - váží pouhých 29 gramů, není potřeba ho připínat na oděv a otravovat se s kabely, které všude jen zavazí. K dostání je ve třech barvách – konzervativnější černé a bílé či zářivější modré. Snadno ho tak přizpůsobíte odstínu vašeho outfitu.

 

Díky tomu, že sluchátka skvěle padnou do uší, výborně tlumí zvuky okolí. Což však může být například při jízdě na kole nebezpečné a je potřeba to brát v potaz! Zvuk je čistý, dynamický a jeho rozsah je 20 – 20 000 Hz. Do 4GB paměti můžete nahrát až 1000 skladeb, vyžadujete-li lepší kvalitu, bude se jednat cirka o 500 songů v MP3 formátu.

 

Pohodlné nabíjení bez starostí!

V balení najdete kromě MP3 přehrávače také dokovací stanici a USB kabel k nabíjení. Kopírování oblíbených skladeb i celých alb do přístroje je velice jednoduché. Stačí Sony NMZ-W273 připojit k počítači a soubory přetáhnout z jedné složky do druhé, což zvládne i méně zdatný uživatel.

sonyPlné nabití MP3 přehrávače trvá zhruba 1,5 hodiny, což vystačí až na 8 hodin poslechu. Výborná je však funkce rychlého dobíjení, kterou můžete využít například v pauze během tréninku. Než si stihnete vychutnat osvěžující svačinku, dostane přehrávač do žil novou šťávu a bude připraven na další porci zátěže. Konkrétně pouhé 3 minuty nabíjení vystačí na hodinu poslechu. A to jistě oceníte, pokud si MP3-ku zapomenete po tréninku dobít.

Cena MP3 přehrávače Sony NMZ-W273 se pohybuje něco málo pod dva tisíce.

 

 

 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace