Přejít na menu Přejít na obsah

POPup



POPup!
Stylish Disko Party
1124_letak_popup_11

Sobota 24.11.2007, Start 22:00

River Club na Občanské Plovárně
U Plovárny 8, Malá Strana (vedle Čechova mostu)

Live Vocal: Martina Balogová
Producent TOP chart hitů DJ NEO
Funky house support: David Monoszon a.k.a. DJ Kocour
Support DJ: Jayyare
Modní přehlídka ve VIP
Videoprojection, POPup Dancers po celou noc!
Face Control, Dress Code: Smart/Sexy/Glamorous

Vstupné 190,- Kč
VIP zóna 290,- Kč
Dívky do 24:00 vstup ZDARMA
Guestlist pouze do 24:00

Více informací na www.starmixparty.cz


Detailní zpráva:
POPup! - Premiera

První pražské STYLISH DISCO párty pro milovníky současné POP music, tak jak ji známe především z MTV nebo pražského Expressrádia a to v tanečních disco remixech. To vše okořeněné funky housíkem v pozdějších hodinách. Live vocal Martina Balogová. Producent TOP chart hitů DJ NEO. Funky house support: David Monoszon a.k.a. DJ Kocour a DJ Jayyare.

Martina Balogová

Martina je sice vyučená servírka, ale ve svém povolání se neměla čas realizovat, protože hned po skončení školy odjela zpívat do zahraničí, kde zůstala celých sedm let. Byla to pro ni obrovská zkušenost, díky které se naučila pořádně zpívat, vystupovat a zdokonalila se i v jazycích.

Přestože jako dítě nezpívala v žádném souboru a jejího talentu si nikdy nikdo nevšiml, Martina tvrdí, že v jejím hlase už tenkrát něco bylo, ale bylo to hodně schované. Martina to přesto měla v sobě, od malička díky tátovi, profesionálnímu muzikantovi poslouchala dobrou muziku, ale nikdy si nepředstavovala, že bude zpěvačkou. V sedmnácti se rozhodla vyzkoušet své pěvecké schopnosti, odjela do Německa za svým otcem, kde dva měsíce zpívala v jeho skupině. Jejích pěveckých kvalit si všiml kapelník skupiny Alexis, kterému se její projev natolik zalíbil, že ji oslovil ke spolupráci, ze které se vyklubalo dlouhých sedm let. Byla to pro ni obrovská škola života a díky této zkušenosti by asi dnes nebyla tam, kde je. Martinu zpívat velmi baví, má ráda jazz a soul, evergreeny, ráda tancuje, ráda se směje.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace