Přejít na menu Přejít na obsah

R&B A HIP HOP V BABYLONU


R&B A HIP HOP V BABYLONU UŽ TENTO PÁTEK
Pátek 14.12.2007 - 21:00-5:00 - MC BABYLON/LIBEREC

MUSIC CLUB BABYLON
Nitranská 415/1
Liberec III-Jeřáb

DJs:

luMICHELL (jediná R&B DJka v ČR)
DJ SMOG (CHAOZZ, PARANORMALZ)

Vstup: 50 Kč
Start: 21:00
End: 5:00

Více informací na www.rnb.cz a www.mcbabylon.cz

Podrobná zpráva:flyer_prosinec_small22

Informace o tom, že RnB.cz párty v Liberci bude 14.12.2007, již proběhla. Nyní vám přinášíme bližší specifikaci této akce. Těšte se na to nejlepší nejen z R&B, ale i hudebních stylů jako je HIP HOP, FUNKY, OLDSCHOOL, CRUNK, REGGAETON... To vše a ještě více na vás čeká, pokud zavítáte již tento pátek do Babylonu.

Představí se DJka luMichell, která je jediná R&B DJka v ČR. Pokud váháte a nevěříte, že i půvabná blondýnka může ovládat gramofony, přijďte se přesvědčit, že mluvíme pravdu. Má za sebou vystoupení v mnoha prestižních clubech nejen u nás v republice, ale svou tour předvedla v létě i v Rumunsku!

Jako druhý, ovšem neméně kvalitní DJ, kterého jsme pro vás přichystali nemůže být nikdo jiný, než DJ SMOG, známý na české scéně již od 90tých let, kdy byl DJem přední české hiphopové skupiny CHAOZZ, po jejich rozpadu založil vlastní projekt s názvem PARANORMALZ, pomohl na výsluní například GIPSYmu, který je frontmanem přední české hiphopové skupiny GIPSY.CZ!

Právě odsazení DJs je již velice zajímavé, ovšem tím naše nabídka nekončí. K tomu všemu přidáme moderovanou show plnou soutěží o CDčka a poukázky na pořádný hadry! Vánoce se blíží a vyhrát si něco pod stromeček je přece příjemné. Štěstí přeje odvážným...

Tuto akci pro vás připravil hudební web-magazín RnB.cz (www.rnb.cz ) , který se zabývá těmito hudebními styly, společně se zábavním centrem BABYLON. Startujeme již tento pátek, 14.prosince ve 21:00 hodin a párty zabalíme až v 5 ráno. Vstup pouze za 50 Kč. Pokud chceš navštívit tuto akci, neváhej si třeba hned teď rezervovat stůl on-line, abyste s kamarádama měli kde sednout. On-line rezervační systém najdeš na adrese: http://www.mcbabylon.cz/rezervace.php?rez=e76676ecdcac6257fc80afdc5255b393 nebo si zavolej: 606 631 861.

Na párty zdar. Těší se na vás celý team RnB.cz

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace