Přejít na menu Přejít na obsah

Ředitel O2 Sázavafestu: Jacksona jsem chtěl na jubilejní 10. ročník


Ředitel O2 Sázavafestu, který 29. června slavnostně odtajnil na svých stránkách www.sazavafest.cz kompletní line-up prozradil, že se společně se svým týmem chystal oslovit Michaela Jacksona k vystoupení na jubilejním 10. ročníku festivalu. Proto se za Michaela bude na letošním největším českém multižánrovém festivalem v Česku držet minuta ticha.

„Smrt Michaela Jacksona mi doslova vyrazila dech. Je to obrovská ztráta pro hudební scénu. Jackson je nenahraditelný, už nikdy nikdo nebude jako on. Ironií osudu je, že jsme právě s jeho jménem počítali mezi asi desítkou dalších významných jmen, které jsme chtěli oslovit a přilákat do České republiky na O2 Sázavafest příští rok, kdy budeme slavit jubilejní 10. narozeniny," řekl ředitel O2 Sázavafestu Pavel Kloupar.

Hvězdou ročníku 2009, který se uskuteční od 30. července do 2. srpna u středočeského městečka Kácov, je Američan Moby, kterému přesně měsíc před začátkem festivalu vychází nové album Wait for Me.

Více informací o festivalu a jeho 150 účinkujících naleznete na www.sazavafest.cz .

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace