Přejít na menu Přejít na obsah

Reproduktory Logitech Z506 5.1 Surround – prostorový zvuk za dobrou cenu


5.1. reproduktory s elegantním designem a vyrovnaným zvukem, to jsou Logitech Z506 5.1 Surround Sound. Neohromí sice výkonem, pokud je však nebudete využívat v nadstandardně velké místnosti, nemělo by vám to vadit. Tedy, pokud nepatříte mezi lidi, kteří k dokonalému audiozážitku potřebují, aby poskakoval veškerý porcelán v poličkách a vibrovaly okenní skla. V tom případě se nejspíš poohlédněte jinde, všem ostatním by však měl výkon reproduktorů Logitech Z506 dokonale vyhovovat.

Bezesporu potěší množství vstupů, jimiž jsou repráky vybaveny. Subwoofer totiž disponuje odděleným stereovstupem, lze tak k němu připojit kupříkladu mp3 přehrávač případně jiné audiozařízení. Veškeré vstupy a ovládání basů jsou umístěny na zadní straně subwooferu, což jistě ocení jedinci s estetickým cítěním, na stranu druhou to však může být s ohledem na dostupnost docela nepraktické.

Reproduktory se k subwooferu připojují pomocí cinch konektorů. Výjimku tvoří pravý přední reprák, pro jehož připojení se používá komunikační kabel. Důvod je prostý – na tomto repráku je umístěno ovládání hlasitosti, výstup na sluchátka a vypínání. Jinak však zapomeňte na jakékoliv podrobné nastavování jednotlivých satelitů nebo na dálkové ovládání, ničím z toho produkt Logitech Z506 nedisponuje. A jak velký prostor lze tímto produktem ozvučit? Inu vězte, že délka kabelu předních reproduktorů je 2 metry, ty zadní pak mají délku 5 metrů.

A jak jsou na tom Logitech Z506 stran kvality zvuku? S ohledem na cenu velmi dobře. Nemůžete čekat dokonalé akustické orgie, budete ale potěšeni vyváženým, příjemně detailním zvukem. Výšek je tak akorát, basů je dostatek, u filmů i u her rozhodně nebudete ochuzeni o atraktivní zvukové efekty. I hudební alba se na Logitech Z506 poslouchají velmi dobře a pokud nejste opravdu náročným posluchačem, budete spokojeni. 

Značka Logitech svému jménu rozhodně ostudu neudělala. Reproduktory Z506 5.1 Surround Sound uspokojí všechny ty, kteří chtějí prostorové ozvučení ke svému PC nebo televizi a nechtějí přitom příliš utrácet. Z506 elegantně vypadají, dobře hrají a jejich poměr cena/výkon je opravdu lákavý.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace