Přejít na menu Přejít na obsah

Rocková Ostrava v čele s Kreator

28. 2. 2013

Redakce Novinky

rockova_ostrava.jpgRocková Ostrava v čele s Kreator

Po velmi zdařilém koncertu této legendární německé trash-metalové kapely jménem Kreator na festivalu Zimní Masters of Rock 2012 se můžeme opět zaradovat a začít se připravovat na další nášup, který proběhne 17. srpna 2013 v Ostravě. Lépe řečeno přímo na festivalu Rocková Ostrava a to spolu s jinými vynikajícími kapelami jako je Jorn, Wisdom, Kiss Forever Band, Citron, Doga a další.

Kreator od svého založení vypustil do světa 7 desek, z nichž poslední je Phantom Antichrist.  Všechny alba se postupem času bez jakéhokoliv slitování pevně vrývaly do srdcí fanoušků tvrdé muziky. Koncerty této kapely jsou od začátku do konce nabité mohutnou energií, která se přenáší na celé publikum a vzniká tak jedinečná atmosféra, která zaujme nejen skalní fanoušky.

V posledních několika dnech vydala kapela mobilní aplikaci pro iPhone a iPad (na verzi pro android a windows 8 se zatím pracuje), díky které mohou fanoušci sledovat novinky, informace o koncertech a dalších věcech přímo ve svém mobilním telefonu stejně jako na oficiálním webu http://kreator-terrorzone.de/. Jen na facebookové skupině kapely je zapsáno přes 440 000 fanoušků, takže o využití aplikace jistě nebude nouze.

Sestavu této hromové kapely tvoří čtyři členové, kteří i ve svém nevelkém počtu dokážou rozpoutat hotové peklo:

kreator.jpg

Miland „Mille“ Petrozza – kytara a zpěv

Jürgen „Ventor“ Reil – bicí

Christian „Speesy“ Giesler – basová kytara

Sami Yli-Sirniö – kytara

 

Ceny vstupenek na festival Rocková Ostrava, který se bude odehrávat jak jinak než v Ostravě, jsou do 16.8.2013 v hodnotě 590,- Kč a v den konání (17.8.2013 v sobotu) se vyšplhají až na 800,- Kč. Pro bližší informace o festivalu navštivte oficiální web akce http://www.rockovaostrava.cz.  

Dreid

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace