Přejít na menu Přejít na obsah

SHOW 2013 - Silicon Hill Open Wednesday popáté

19. 4. 2013

Redakce Novinky

 
strahovS poslední dubnovou středou se areál kolejí Strahov promění v dějiště hudebního festivalu SHOW neboli Silicon Hill Open Wednesday a rozezní se v rytmech písní kapel. Již pátý ročník akce pořádané studenty pro studenty se uskuteční 24. 4. 2013 a chystá si pro vás pestrý program.

 

Headlinerem události je pop-punková kapela Rybičky 48, vedle které se na hlavní stage dále představí kapely Corsaires, Lolita, Rawdeus, When it rains a High Society.

 

Kromě open-air koncertů jsou připravena i vystoupení na druhé stage v baru 10, kde si budete moci poslechnout kapely jako Deztraktor, Band-a-SKA, Mouchy, Noxist, Natřije, Půlrok a Assort Plastic a elektro stage s nejlepšími studentskými DJ's.

 

Multižánrovou hudební produkci doplní zajímavý doprovodný program, z nějž rozhodně stojí za zmínku souboj o nejsilnějšího Strahováka - Silicon Hill Strongest Man a dámské Zápasy v bahně.

 

Cílem celé akce je podpořit začínající studentské kapely nejen ze Strahova, umožnit jim vystoupit před početným publikem a představit se novým posluchačům. Jedná se o akci, kterou pořádají studenti z vlastní aktivity a to nejen pro své spolužáky, ale i širokou veřejnost. Vstup je jako již tradičně zdarma. Pivo za 20Kč.strahov

 

Podrobnější informace o SHOW naleznete na webových stránkách show.siliconhill.cz, twitter.com/ShowStrahov nebo facebooku. Celá akce startuje v 15:00 v areálu kolejí Strahov a bude přenášena i prostřednictvím webových stránek.

 
 
text: Olga Kořánková, Foto: Ondřej Szönyi
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace