Přejít na menu Přejít na obsah

Soutěž o vstupenky: Rock pro faunu - ukončeno

2. 6. 2013

Redakce Soutěže

Letní kino Vrchotovy Janovice v sobotu 22.6. ožije hudbou a ne ledajakou! Poprvé se zde koná hudební koncert, který také podpoří dobrou věc. Výtěžek akce po odečtení nákladů bude totiž poukázán na účet Ochrany fauny České Republiky. A jaké kapely vás čekají? Jako hlavní tahoun večera je dozajisté nadějná kapela DEATH BY CHOCOLATE, dále zahraje legendární ROTOR a další.

Začátek je naplánován na 16 hodin (vstup od 15.00) a festival začne zostra kapela Jinovatka,Keks bude druhý, protože večer vystupuje v jižních Čechách, poté votický Parafín hrábne do strun. The Linings je mladá nadějná kapela letošní vítěz soutěže rádia Wave, uvidíte, dá se hrát i bez bubeníka. Vrchol večera Death By Chocolate začínají ve 22 hod., večer dohraje Rotor. Bohaté občerstvení je samozřejmostí. V případě nepřízně počasí je kde hrát. Zveme Vás tímto na dobrou muziku, která zároveň poslouží dobré věci.

16:00 Jinovatka
17:30 KEKS
19:00 Parafín
20:30 The Linings
22:00 Death By Chocolate
23:30 Rotor

 

Soutěžní otázka: Kolikátý ročník hudebního festivalu Rock pro faunu startuje ve Vrchotových Janovicích?

 

A) První.

B) Druhý.

C) Třetí.

 

 Odpovědi zasílejte nejpozději do 18.6. na email soutez@hudebni-scena.cz Do předmětu uveďte "Rock for Fauna"

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace