Přejít na menu Přejít na obsah

Soutěž s kapelou Argema a jejich jubilejní 3000. koncert!

5. 3. 2013

Redakce Novinky

argemaSoutěž s kapelou Argema a jejich jubilejní 3000. koncert!

Česká rocková kapela s více než dlouholetou tradicí a množstvím vydaných alb vyhlásila na svých webových a facebookových stránkách zajímavou soutěž o dvě paličky s podpisy všech členů kapely a tento rok se chystá odehrát své 3000. vystoupení.

Hudební skupina Argema vznikla ještě za minulého režimu v roce 1982 a i přes několik změn v sestavě se již přes 30 let úspěšně drží na české scéně. Za tuto dobu kapela vydala více než 15 alb a dostala se do podvědomí jak starších, kteří pamatují první počiny kapely, tak i mladších fanoušků rockové muziky zajímajících se spíše o novější tvorbu kapely.

Argema je aktivní skupina vystupující po celé české republice a to v následující sestavě:

   Jaromír Hnilica – zpěv

        Daniel Škrášek – klávesy

        Ivoš Ledabyl – kytara

   Kamil Hanáček – baskytara

   Pepa Pavka – bicí nástroje

Soutěž zmíněná v nadpise článku se týká právě rozmanité tvorby kapely a to přímo jejich textů. Cílem soutěže je správně doplnit následující slova textu v 10 otázkách, což jistě nebude pro fanoušky kapely představovat žádný problém. Vítězi soutěže pak budou odměnou dvě podepsané paličky všemi členy kapely. Soutěže se můžete zúčastnit přímo na webových stránkách skupiny http://www.argema.cz/index.php?kod=77.

 argema

Další zajímavostí je jeden z letošních koncertů kapely a tím je jubilejní 3000. vystoupení, na kterém podpoří Argemu i další česká rocková legenda Katapult v čele s Oldou Říhou. Koncert proběhne ve sportovní hale v Hluku dne 27.4.2013. Stále je možné zajistit si vstupenky v předprodeji a to za cenu 250,- Kč na stránkách http://www.agenturaone.cz/predprodej-hluk-argema.

Kapela Argema určitě patří mezi legendy české rockové scény a pro své fanoušky dělá opravdu hodně, proto jí přejme, ať ke svým třiceti létům působení na poli české muziky přidá nejméně dalších třicet.

Jan „Dreid“ Páč

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace