Přejít na menu Přejít na obsah

Svině na grilu ( Beatbutchery 003 ) Spyro, Kwaczo, Mindhole, Elektrabel

26. 9. 2007

Redakce Novinky

Deska je stylově nazvaná "Svině na grilu" takže se na ni pojďme podívat blíže.

Vinyl otevírá newcommer DJ Spyro. Jeho "Lupy jako plachty" jsou plnohodnotným materiálem, jež sem perfektně padne. Efektně střídá rovný rytmus s breaky a drsnost s lehčími a chytlavými samply. Myslím, že Spyro se ani jako producent rozhodně neztratí. Mezi další kousky Kwaczo a jeho "Rotace" kde má jeho původní rukopis a disponuje řádnou dávkou energie na excentrické ose. Trackem prolétají industriální samply a efekty. Má ryze taneční duši a tak snad sedne každému. Do druhé půlky desky nás přenese Mindhole a jeho "A mazej". Silný a taneční track! Velice dobrý ústřední motiv posunuje tenhle počin na jednu z pomyslných vyšších příček tohoto sampleru. Vynikající bangin techno, které bude fungovat na výbornou. No a posledním kousek dodal ostřílený producent, břeclavský Elektrabel. Tady o původní duši tracku není ani nejmenších pochyb! Rovný rytmus v kombinaci se silným ústředním motivem a ostrými hi-haty rozpoutají na parketě nefalšované peklo. Elektrabelovi tímto patří zvláštní respekt, který si získal už i daleko za hranicemi naší země.

Všechny čtyři tracky na tomto ep spojuje více než taneční povaha a to v tom drsnějším podání. Beatbutchery 003 je nefalšované techno s čistou duší. Je zde cítit že všichni zůčastnění techno milují a to pak prostě funguje !!

DAHO
http://www.nula2.cz

http://www.nubreed.cz/images/2007/9_zari/bb03_svine_nagrilu.jpg

http://www.beatbutchery.co.uk
http://www.djspyro.com
http://www.kwaczo.com
http://www.myspace.com/mindhole

 

Zdroj: beatbutchery.co.uk

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace