Přejít na menu Přejít na obsah

Titáni PARKWAY DRIVE, KILLSWITCH ENGAGE a THY ART IS MURDER na jednom pódiu!


KILLSWITCH ENGAGE

Killswitch Engage je americká metalcorová skupina, kterou v roce 1999 založili dřívější členové skupin Aftershock a Overcast.

Původní sestavu skupiny tvořil zpěvák Jesse Leach, bubeník Adam Dutkiewicz, kytarista Joel Stroetzel a baskytarista Mike D'Antonio. Dutkiewicz v roce 2002 přešel ke kytaře a za bicí místo něj usedl Tom Gomes, kterého o rok později nahradil Justin Foley. V roce 2002 skupinu opustil její frontman Leach, kterého na dalších deset let nahradil Howard Jones. V roce 2012 se Leach do skupiny vrátil.

Své první album skupina vydala v roce 2000 a neslo stejný název jako samotná kapela. Do roku 2016 skupina vydala dalších šest alb; to z roku 2009 neslo opět název kapely.

THY ART IS MURDER
Nová skladba australských pořízků s názvem „Death Perception“ vychází na vinylu a doprovází ji lyric video. Druhou stranu nahrávky obstarává track „No Absolution“.


 

PARKWAY DRIVE
Nejen úplně první tour Parkway Drive proběhlo po boku kapely A Day To Remember, která je známá také tím, že kombinuje prvky pop-punku ve stylu Blink-182 a metalcoru. "S touhle kapelou jsme jeli tour už několikrát a vždycky to stálo za to. Tihle pop-punkeři to umí správně rozjet a zároveň mají v sobě potřebnou harmonii. Jen je nepouštějte k sudu s pivem, to pak žádné nezbyde, aspoň na nás skoro nikdy nezbylo," prohlašuje o kapele zpěvák Winston McCall. Když se banda poprvé ocitla na velkém pódiu s doprovodem ohnivé show, nevyvíjela se situace zrovna podle jejich gusta. Kvůli nezvyku se kluci drželi daleko od ohňostrojů a uskakovali pokaždé, když oheň vystřelil kousek od nich. "Vyhýbali jsme se nejdřív jen ohni a pak ve zmatku už i všem věcem okolo sebe, všechno bylo hrozně zmatené," smějí se PWD při vzpomínání.

Tyhle tři bandy se již brzy utkají na jednom pódiu!

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace