Přejít na menu Přejít na obsah

Tobias Sammet a jeho Avantasia s novým počinem Mystery of Time!

27. 2. 2013

Redakce Novinky

 

avantasia

 

 

 

Již za měsíc se objeví na pultech obchodů velmi očekávaná deska Mystery of Time od světoznámého mistra ve svém oboru Tobiase Sammeta (Edguy) a jeho hvězdných hostů jako jsou Michael Kiske (Unisonic, ex-Helloween), Bob Catley (Magnum),  Biff Byfford (Saxon), Joe Lynn Turner (ex-Rainbow, ex-Deep Purple), Eric Martin (Mr. Big), Ronnie Atkins (Pretty Maids), Bruce Kullick (ex-Kiss, ex-Meat Loaf), Arjen Lucassen (Ayreon), Russell Gilbrook (Uriah Heep) a další účastníci, kteří se podíleli na projektu Avantasia a nové desce.

Mystery of Time bude obsahovat deset skladeb, které provedou posluchače určitou příběhovou linií, podobně jako tomu bylo u revoluční Metal Opery (part 1 a 2), která se stala velmi oblíbenou a ve svých posluchačích zanechala nezapomenutelné pocity. Již názvy jednotlivých skladek působí až pohádkově a záhadně: Spectres, The Watchmakers' Dream, Black Orchid, Where Clock Hands Freeze, Sleepwalking, Savior In The Clockwork, Invoke The Machine, What's Left Of Me, Dweller In A Dream, The Great Mystery.

 29.3.2013 se tedy můžeme těšit na oficiální vydání, ovšem do té doby je možné se zaregistrovat, pouze s využitím emailové adresy, na oficiálních stránkách Tobiase Sammeta http://www.tobiassammet.com/ a získat přístup do webové backstage. K shlédnutí jsou zde připraveny fotografie ze studia, starší interview s Tobiasem a podle informací na oficiálních stránkách by se zde měly objevit části nových skladeb k poslechu ještě před jejich vydáním.

Po vydání alba vyrazí Avantasia spolu se svými hosty a Tobiasem v čele na Mystery World Tour a již podruhé zavítá na český metalový svátek Masters of Rock http://www.mastersofrock.cz, na kterém určitě předvedou ty nejlepší kousky a to s plnou parádou.

Jan „Dreid“ Páč

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace