Přejít na menu Přejít na obsah

Útržek rozhovoru s kapelou Sum 41

2. 3. 2013

Redakce Rozhovory

Jak jste se připravovali na nadcházející Dead Silence Tour s kapelou Billy Talent?

Kapelu známe již dlouhou dobu. V roce 2003, než jim vyšlo první album, jsme je vzali napříč Kanadou. Už delší dobu jsme se bavili, že společně uspořádáme další  tour, ale pořád máme jiné plány. Buď pracujeme na albu, nebo jsou na tour.

Jaký máte po 16-ti odehraných letech a tisíci koncertech svůj největší zážitek?

To je těžká otázka. Myslím, že koncerty jako Reading + Leeds Festivals byli úžasné, jelikož tam bylo opravdu mnoho lidí. To samé platí pro Summer Sonic Festival v Japonsku nebo vyprodání Wembley arény v Londýně bylo neskutečné, taktéž vyprodání Le Zenith arény v Paříži bylo super. Také jsme nahráli píseň společně s Iggy Popem nazvanou ”Little Know It All” a hráli ji při udílení různých cen společně s písní “Lust For Life” a to byla asi ta nejlepší věc.

A v jaké části Vaší kariéry byl bod, kdy jste cítili, že jste udělali velkou věc v celé hudební sféře?

Tak to je opravdu těžká otázka. Pořád se snažíme pracovat tvrději než předtím. Nemůžeme si jen tak sednou a říct si „Už jsme tu velkou věc udělali. Teď budeme relaxovat.“  Pořád máme v hlavě to, že jako kapela, musíme udělat větší a lepší věci.

Můžeme očekávat kapelu Sum 41 na Summer  Music Festivalu?

Není to jisté. Máme naplánovanou tour od půlky dubna.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace