Přejít na menu Přejít na obsah

Už tuto sobotu se strhne bitva o O2 Sázavafest. Rozpoutá ji Ztracený!

23. 6. 2009

Redakce Novinky

Vedle Marka Ztraceného, UDG, Prague Ska Conspiracy nebo Mňágy a Žďorp si na pátém ročníku pátý ročníku festivalu O2 Sázavafest Battle zahraje v sobotu 27. června i šest soutěžních kapel. Akce odehrávající se na dvou scénách vypukne v přírodním amfiteátru na Konopišti už ve 12 hodin! Na dvou scénách se tam uskuteční již pátý ročníku festivalu O2 Sázavafest Battle, který je zároveň hudební soutěží, do které se letos přihlásilo bezmála 200 kapel.

„Letos se přihlásilo do soutěže dvě stovky kapel s celkovým počtem 700 nahrávek. Odborná porota se rozhodla vybrat mezi nejlepší šestku indie-rockovou skupinu Agave 9, elektronickou skupinu Cosmic Crew, screamo-rockovou skupinu Evelynne, R'n'B-popovou partu Charomeliroo, folkaře Piosenki a R'n'B-bluesovou kapelu Kulturní úderka," řekl ředitel festivalu Pavel Kloupar.

Program ha hlavní scéně zahájí první kapela už ve 12:30 hodin, potom bude následovat Marek Ztracený, dále se objeví kapela Prague Ska Conspiracy, která získala žánrovou cenu Anděl za reggae, ska, worldmusic, a předčila tak jména jako Sto Zvířat, Švihadlo či United Flavour. Nebudou chybět ani UDG, kteří nedávno přívalem svých fanoušků zbořili při svém koncertu stage, nebo česká legenda Mňága a Žďorp, Lakeside X a Keks.

Na koncert Ewy Farne nakonec nedojde. „Ewa vydala v únoru tohoto roku v Polsku druhé sólové album. V návaznosti na to, ji vydavatelská společnost Universal Music Poland přihlásila do největší a nejprestižnější hudební soutěže v Polsku SOPOTY TOP TRENDY 2009. Rádi bychom tímto velice poděkovali vedení prestižního O2 Sázavafestu, že Ewě umožnilo využít šance v Sopotech a podporuje ji," uvedla manažerka talentované zpěvačky Michaela Kocourová. Koncert Ewy Farne s novou kapelou si budou moci její fanoušci užít na letním O2 Sázavafestu 1. srpna.  

Vstupné na O2 Sázavafest Battle v současnosti činí 230 korun předprodejních sítích Ticketpro a Ticketstream, na místě lístek vyjde o 70 korun dráž. Více informací na www.sazavafest.cz .


Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace