Přejít na menu Přejít na obsah

Zimní Masters of Rock 2013 má potvrzené všechny kapely

12. 10. 2013

Redakce Novinky

morKdo by v dnešní době neznal hudební rock/metalový festival Masters of Rock a jeho zimní variantu, která každoročně probíhá v chladných dnech a přesto přivádí do Zlína spoustu kvalitních kapel, na které se sjíždí nemalé publikum z celé republiky i mimo ní. Nejinak tomu bude letos.

Tentokrát vše vypukne 23.11.2013 ve Zlíně na zimním stadionu Luďka Čajky. Cena vstupenek do 30. září je stanovena na 650,- Kč, poté můžeme očekávat mírné zdražení.

Za tento skromný obnos nás čeká několik kapel, kterýmchildren of bodom vévodí všem metalistům známá kapela Children of Bodom v čele s Alexem Laiho. Další neméně známá je kapela Kamelot, kterou jsme viděli již na Master sof Rock 2012 a nyní máme možnost zažít tento symfonický power metal znovu.

Dále pak vystoupí ReVAMP se zpěvačkou Floor Jansen, která spojila své síly s kapelou Nightwish a kdoví jestli u nich nezůstane nastálo. Na oficiálním webu kapely Nightwish se zatím nachází v sekci hostujících muzikantů.

 Z Finska k nám dorazí, stejně jako CoB, také kapela Amorphis, která nám představí skladby ze svého letošního alba Circle. S letošním albem přijede také kapela Soilwork, která předvede v ČR jediné vystoupení ke svému turné po Evropě nesoucí název The European Infinity Tour.

obrazekDále pak vystoupí, pro některé méně známé, ale stejně kvalitní kapely Decapitated, Sybreed, Keep of Kalessin, Medeia, Starkill a Tellus Requiem.

Všechny kapely zimního Masters of Rock tedy byly odhaleny a nám nezbývá než si zajistit lístky, připravit teplé oblečení, jelikož na stadionu Luďka Čajky bývá docela zima, tedy pokud se člověk zrovna nenachází v kotli pod pódiem a čekat až napadne první sníh a termín konání tohoto jednodenního festivalu se přiblíží.

Dreid

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace