Přejít na menu Přejít na obsah

Aerosmith jedou dál, turné k padesátému výročí zahrne i Prahu

6. 12. 2019

Pearl Novinky

Už jsme téměř nedoufali. A přesto hardrockové legendy Aerosmith změnily názor! Při turné AeroVederci, Baby! v roce 2017 zažili, jak moc si jich fanoušci váží, a padesáté výročí kapely hodlají oslavit novým světovým turné. V rámci něj navštíví i několik evropských zemí včetně České republiky.

Je to vůbec dobrý nápad, končit? Není!
Když Aerosmith před dvěma lety vyjeli na turné, neslo narážku na loučení už v názvu. Členům kapely se blížila sedmdesátka a po téměř půlstoletí úspěšné kariéry i vyčerpávajícího životního stylu bychom se na ně ani nemohli zlobit, kdyby chtěli odejít do důchodu. Ikonický frontman Steven Tyler navíc průběžně trpěl zdravotními obtížemi.
Právě na turné si ale uvědomili, jak moc je fanoušci milují a jak jsou na jejich koncertech šťastní a nadšení. Je to vůbec dobrý nápad, končit? říkali si.

Padesát let oslaví kapela novým turné
Po roce rezidenčního vystupování v Las Vegas se rozhodli oslavit padesáté výročí existence kapely novým světovým turné. To zahrne samozřejmě i Evropu - a rovnou poměrně mnoho měst v našich sousedních zemích. To nejlepší ale je, že po deseti letech nevynechají i Prahu. 24. června vystoupí v O2 aréně, kam se vracejí téměř přesně po deseti letech. Zbývá říct jen - děkujeme za toto rozhodnutí!

Text: Sylva Kaplanová

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace