Přejít na menu Přejít na obsah

Alter Bridge: Konečně v Praze!

10. 2. 2017

Pearl Novinky

14. 6. se vyplní očekávání mnoha českých fanoušků: do Prahy přijedou Alter Bridge. Americká rocková formace vystoupí ve Foru Karlín. Vstupenky jsou k dostání již nyní v síti Ticketpro.
 
Skupina v čele s jedním z nejzásadnějších rockových hlasů nového milénia Mylesem Kennedym k nám zavítá poprvé. Kennedy se k nám nicméně již podíval třikrát, a to vždy jako zpěvák sólové sestavy kolem kytarové legendy Slashe. Nyní se však naplno věnuje své domovské formaci Alter Bridge...a bude opravdu co poslouchat. Kennedy má mimořádný pěvecký rozsah a nezaměnitelnou nakřáplou barvu hlasu, která vyniká nad rockovo-metalovým podkladem Alter Bridge. Kapela zahrnuje i prvky blues a jazzu, především právě díky Mylesovi, který má za sebou bluesovou minulost v nejrůznějších kapelách.
 

 

 
Za více než deset let existence vydali Alter Bridge pět řadových desek, ta poslední, nazvaná Last Hero, je venku od podzimu. Právě z ní se bude hrát důležitá část setlistu, ale dojde jistě i na mnohé jiné skladby.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace