Přejít na menu Přejít na obsah

Alžběta Kolečkářová se představila v roli herečky. Matouš Ruml ji pozval na Horký maliny

31. 3. 2023

Redakce Novinky

Jako by zpěvačce Alžbětě Kolečkářové nestačilo, že má v poslední době velice slibně rozjetou kariéru a vydává nové singly a videoklipy jako na běžícím páse. Stala se totiž na chvíli i herečkou a ztvárnila po boku Matouše Rumla hlavní roli ve videoklipu k songu Horký maliny kapely zakázanÝovoce.

A jak se profesionální zpěvačka dostala k roli ve videoklipu cizí kapely? "Oslovili mě kluci ze Zakázanýho ovoce a já jsem na nabídku okamžitě kývla, protože mám k herectví hodně blízko. Baví mě už od dětství. Odmalička jsem hrála v divadle a zahrát si v jakémkoliv videoklipu je pro mě vždycky velkou výzvou." prozradila Alžběta, která ztvárňuje ústřední postavu i ve videoklipech ke svým vlastním písním. "Není to o tom, že bych nutně musela být tou hlavní herečkou, ale chci v mých videoklipech skloubit zpěv právě s herectvím. Abych to, co prožívám v písničce, mohla předat posluchačům a divákům i prostřednictvím svého hraného projevu," vysvětluje zpěvačka, která se momentálně chystá na letní sezónu koncertů s kapelou a na podzim se vydává na malé klubové turné pod názvem Club Tour 2023. 

Videoklip se natáčel v cukrárně Myšák ve Vodičkově ulici v Praze a celý tým si natáčecí den náramně užil se vším všudy. "Bylo pro mě velkou ctí, že jsem dostala tak skvělého parťáka jako je Matouš Ruml. Je to velký profík, se kterým si člověk ani na chvíli nepřipustí, že vlastně pracuje, ale bere tu práci spíš jako zábavu," přiznává sympatická Alžběta, na jejíž nový videoklip se můžeme těšit v květnu.  

Text: Milan Papežík
Foto: Archiv ZakázanÝovoce

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace