Přejít na menu Přejít na obsah

Bon Jovi: fanouškovské album v srpnu, nová řadová deska příští rok

20. 7. 2015

Pearl Novinky

Dlouhé měsíce ticho po pěšině – a pak najednou blesk z čistého nebe. Tak to v současné době vypadá u newjerseyských rockerů Bon Jovi, kteří právě oznámili vydání nové desky, a to už 21. srpna. Deska ponese název Burning Bridges a nebude se zřejmě jednat o klasickou řadovou desku – kapela slibuje další řadové album až na příští rok. V září pak Bon Jovi zahájí turné po Asii.

ZDE si poslechněte singl Saturday Night Gave Me Sunday Morning

Na albu Burning Bridges by se měly objevit dvě písně, jejichž jména už nyní známe – We Don't Run a Saturday Night Gave Me Sunday Morning. Pod druhou jmenovanou, která se již nyní hraje v rádiích jako singl, je podepsaný kromě frontmana Jona Bon Joviho také kytarista Richie Sambora, jenž s kapelou od roku 2013 nevystupuje. Z toho vyplývá, že píseň byla velmi pravděpodobně napsána ještě v době, kdy se Richie autorsky podílel na tvorbě kapely. To by potvrzovalo informaci, která se také proslýchá – že na desce Burning Bridges vydá skupina písně, které se nevešly na předchozí řadová alba. Sama kapela označila tuto desku jako „fanouškovskou“pro fanoušky jako poděkování za jejich více než třicetiletou podporu kapely. Spolu se slibovaným novým albem v roce 2016 se tak fans mohou v dohledné době těšit na pořádnou nálož muziky made by Bon Jovi.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace