Přejít na menu Přejít na obsah

Ceny Anděl znají své moderátory pro rok 2024

16. 1. 2024

Redakce Aktuálně

Hudební publicista, novinář, moderátor a otec talkshow 7 pádů Honza Dědek vytvoří dvojici s influencerkou a moderátorkou TV Óčko Ivanou Kulhánkovou a společně budou moderovat slavnostní večer. Při něm se akademici rozhodli předat i cenu v nové kategorii, která ocení společnou práci hudebníků či hudebních těles na společné desce či skladbě. A to napříč hudebními žánry.

Hlasování o vítězích Cen Anděl je tříkolové. V prvním rozhodnou fanoušci a hudební příznivci o sedmi postupujících v každé kategorii. Následovat bude kolo druhé, s nominacemi a v tom třetím rozhodne Česká hudební akademie o vítězích. Jediná kategorie, která nemá nominované a ve které se hlasovat nedá je Síň slávy. Její vítěz bude tradičně vyhlášen během slavnostního ceremoniálu s ostatními vítězi.

Díky velkému prostoru O2 Universa se na galavečer dostanou i hudební nadšenci, kteří by si vstupenky mohli koupit asi v polovině února 2024. Společně doufejme, že moderátorská dvojice předčí své mnohé předchůdce a my, ať už v O2 Universu nebo u televizních obrazovek (ČT, YouTube) se budeme bavit.

Text: Vlastimil Blažek

Foto: Lenka Hatasová

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace