Přejít na menu Přejít na obsah

Cirkus Kabát: Když je v šapitó pořádně nabito


Úterý 3. srpna byl svátek pro všechny olomoucké příznivce kapely Kabát. Ve FunParku u Šantovky vyrostl cirkusový stan, pod kterým se uskutečnil koncert páté zastávky turné Cirkus Kabát. Jak se dalo očekávat, vstupenky byly už týden před akcí beznadějně vyprodány.

Bohužel, jak už to u úspěšných koncertů bývá, rádi se na nich přiživí překupníci. Jedním z nich je společnost Viagogo, před kterou varují všichni umělci a předprodejci a která i na tento koncert nabízela vstupenky za 2 000,- Kč. I my se tedy připojujeme k varování, abyste sledovali oficiální weby kapel, které odkazují na skutečného oficiálního předprodejce za reálnou cenu.

Kabáti byli přesní jak hodinky, koncert začal bez sebemenšího zpoždění ve 20 hodin songem Banditi di Praga - a dostáli opravdu názvu turné Cirkus Kabát. Po typicky cirkusovém intru se totiž na pódiu objevil Pepa Vojtek oděn do obleku principála. Překvapilo nás až nadstandardně vysoké pódium, což vlastně nebylo vůbec na škodu, a z obou stran, na které bylo rozděleno šapitó, bylo skvěle vidět po celou dobu show. Něco viděli dokonce i ti méně šťastní, na které už nezbyly vstupenky a kterých se před areálem sešlo odhadem kolem pětistovky.

Během bezmála dvouhodinové show zazněly jak novější písně, tak i staré pecky, které znají snad všechny generace. Dole v dole, V pekle sudy válej, Malá dáma, Corrida, Žízeň, Burlaci nebo Pohoda, to jsou ty nejznámější fláky, které fanoušky naprosto dostaly do varu. Velice mile nás překvapily vcelku příznivé ceny piva a takřka žádné fronty, neboť, jak už jsme uvedli, celý areál byl rozdělen na dva sektory a každý sektor měl své vlastní stánky s cateringem.

I po skončení velkolepé show se ve FunParku na Šantovce pařilo do noci na afterparty s videoprojekcí na velké LED obrazovce a skvělé drinky od Jack's Cowhouse Baru tekly proudem. Po celé léto nabízí tento úžasný prostor spoustu vyžití pro fanoušky skvělé hudby, rodiny s dětmi nebo partičky přátel, kteří si chtějí jen tak vyjít a popít. Návštěvníky čekají také skvělé speciality z udírny a grilu.

Co nás ještě ve FunParku u Šantovky čeká?
06. 08. 2021 Methyl Cover & Archeonic - Křest nového CD a videoklipu
07. 08. 2021 Kapitán Demo
10. 08. 2021 Studio DVA - Otevřené manželství
11. 08. 2021 Studio DVA - Otevřené manželství
13. 08. 2021 The RockSet - Roxette World Tribute Band
14. 08. 2021 Kapela + Parní Lucie
20. 08. 2021 Blackout Festival
21. 08. 2021 Majk Spirit

Text: Milan Papežík, Soňa Kupková
Foto: Milan Papežík

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace