Přejít na menu Přejít na obsah

Divokej Bill si "povirazil" do Olomouce

5. 7. 2020

Pearl Reporty

Kapela Divokej Bill je po koronavirové pauze také opět na šňůře. Koncert v Olomouci 3. července byl první zastávkou letního turné s češtinářsky geniálním názvem PoV!Ražení.

Známé hity si zpívali všichni
Letní koncertní program bývá obvykle složen z nejznámějších hitů, neboť na vystoupení pod širým nebem chodí prostě všichni - dlouholetí oddaní fanoušci i zvědavci, rodiny s dětmi i lidé středního či staršího věku. A tak i v Olomouci zazněly notoricky známé skladby jako Brouk, Malování, Tsunami, Svatá pravda, Vstávej, Jaro či Čmelák. Hlavní hrdinka textu písně Plakala byla možná poháněná chtíčem, někteří muzikanti jsou zase pohánění Jamesonem, a tak nálada na pódiu i v publiku byla více než výborná.

Trend vozíčkářů: dobře se bavili klienti i zaměstnanci
Fanoušci ze střední Moravy tedy velmi rádi vyrazili na palouček u S-Klubu, který je celé léto dějištěm zajímavých koncertů v režii tohoto proslulého kulturního stánku hanácké metropole. Početná byla také parta kolem známého olomouckého Spolku Trend vozíčkářů - zaměstnanci i klienti. Tímto děkujeme klukům z kapely za vstřícný přístup, že se po show věnovali vozíčkářům Ivaně a Michalovi a ochotně se s nimi vyfotili. Tímto Hudební scéna pokračuje ve spanilé jízdě, kdy reportéři pomáhají spojit svět fanoušků a hudebníků a dokázat, že i ty největší celebrity jsou prostě lidi.

Divocí Billové poctivě zkoušeli na návrat
Po koncertě se konalo příjemné osobní setkání s frontmanem Vaškem Bláhou. Ten prozradil, jaký byl návrat po koronavirové pauze. Kapela se poctivě připravovala na návrat ke koncertování, dali si spolu několik zkoušek, aby byli v den prvního koncertu opět co nejvíce sehraní. Povedlo se jim to? Bezpochyby!

Text: Sylva Kaplanová, Jana Dubová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace