Přejít na menu Přejít na obsah

Do kompletní sestavy programu letošního ročníku Blue Festu zbývá již jen oznámit jméno zástupce domácí bluesové scény

17. 10. 2017

Redakce Novinky

Projekt české zpěvačky Petry Börnerové a jejího manžela, slovenského hudebníka Tomáše Bobrovniczkého je možné znát ve dvou verzích. Původně dvojice „Petra Börnerová duo“ vznikla v roce 2010. Jejich reportér je postavený na vlastních i převzatých folk-bluesových písničkách. Ve formě tria je doprovází na bicí osmiletý Tomáš Bobrovniczký junior. Obě verze jejich vystoupení je možné vídat v klubech, kavárnách a na hudebních festivalech.

 

Tomáš Bobrovnizcký získal ocenění Bluesman roka 2012 Slovenský bluesové společnosti a hrál a spolupracoval s umělci a kapelami jako jsou Eddie Martin band, Gwyn Asthon, Louisiana Red, Chris Duarte, Bob Margolin, EB Davis, Bluesweiser, ZVA 12-28 band, Stan the Man, Luboš Andršt nebo Roman Pokorný.  Petra Börnerová duo získalo též v roce 2017 ocenění v anketě portálu Bluesmusic.cz v kategorii „Osobnost české bluesové scény v roce 2016.

 

Petra Börnerová – zpěv, akordeon

Tomáš Bobrovniczký – zpěv, akustická a rezofonická kytara

Tomáš Bobrovniczky junior – bicí

 

Časový harmonogram Blue Festu:

19:00 – otevření Lucerna Music Baru

20:05 – Petra Börnerová Trio

21:00 – Anthony Gomes

22:15 - Kenny Neal

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace