Přejít na menu Přejít na obsah

Duo Pet Shop Boys potěší první červencový den Prahu

14. 12. 2023

Redakce Novinky

Pražské O2 Universum bude v červenci hostit britské duo Pet Shop Boys, skupinu, která je zapsána v Guinnessově knize rekordů jakožto nejúspěšnější dvojice v historii britské hudby.

Od roku 1985, kdy Neil Tennant a Chris Lowe podepsali s vydavatelstvím Parlophone Records smlouvu, dokázali 42x dostat své singly do britské Top 30, dokonce hned 22x do Top 10 a čtyřikrát obsadili první příčku. 

První turné Pet Shop Boys věnované největším hitům – Dreamworld: The Greatest Hits Live odstartovalo v italském Miláně v květnu 2022. Velice vřele bylo přijato po arénách v Evropě a Velké Británii. 

Letos v červnu Pet Shop Boys vydali kompletní sbírku singlů pod názvem SMASH – The Singles 1985-2020. S troškou nadsázky můžeme říci, že autoři velkého hitu Go West míří i na východ, do České republiky.

Právě v rámci Dreamworld: The Greatest Hits Live se tuzemskému publiku představí 1. července 2024 v O2 Universum v Praze. Vstupenky startují na 1990 korunách a zakoupit je lze v Live Nation klubu a O2 předprodeji, dále pak v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Text: Vlastimil Blažek, Live Nation, Echo Promotion s.r.o.
Foto: Phil Fisk

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace