Přejít na menu Přejít na obsah

Dymytry pojedou na podzimní turné s Komunálem, na jaro chystají oslavu 15 let na scéně

21. 9. 2017

Pearl Novinky

Jen pár (téměř doslova) týdnů zbývá do startu turné Dymytry s Komunálem - Svijany Tour 2017. Jedna z nejpopulárnějších českých metalových kapel se vydává na podzimní šňůru tentokrát s kapelou, se kterou se dobře znají z předchozí spolupráce - zpěvák Jan "Protheus" Macků se podílel na písni Komunálu Až mě ráno povedou. Turné obsáhne 17 zastávek po celé zemi, začíná 13. října v severočeském Pěnčíně a končí 16. prosince. v Herálci.

Dymytry zahrají průřez svou tvorbou, samozřejmě včetně aktuálních novinek - v roce 2017 vyšlo EP Sedmero krkavců, které obsahuje tři nové skladby. Hostem je tentokrát kapela Komunál, která je zatím známá především ve svém domovském východočeském regionu, ale o to věrnější fanouškovskou základnu má. Turné ponese název Svijany Tour 2017 podle dlouholetého partnera a podporovatele, Pivovaru Svijany. Zároveň bude na koncertech opět k dostání speciální svijanské pivo ve dvoulitrové plechovce s novým designem vytvořeným k aktuálnímu turné. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketstream.

Dymytry brzy dovrší patnáct let na hudební scéně, a tak se již začíná pomalu slavit. Při této příležitosti vychází remasterovaná deska Neser!, která je mezi fanoušky považovaná za přelomovou. Stejně tak úplně první EP Psy-core si zasloužilo kompletní znovunatočení, jak prozradil kapelník Jiří "Dymo" Urban. Ta největší oslava je však naplánovaná na 22. 3. 2018 do Malé sportovní haly v Praze, kde Dymytry předvedou vůbec největší show ve své historii, jak slibují. Vstupenky lze zakoupit už nyní v síti Ticketstream nebo ve speciální mobilní aplikaci s názvem Dymytry v sekci Koncerty.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace