Přejít na menu Přejít na obsah

Festival Colours of Ostrava vyhlásil prvního headlinera

3. 12. 2019

Pearl Novinky

Nejznámější český multižánrový festival Colours of Ostrava dnes oznámil první hvězdu 19. ročníku, který se uskuteční ve dnech 15.-18. 7. 2020 v Dolní oblasti Vítkovic. Jedním z headlinerů bude americké elektropopové duo Twenty One Pilots.

TOP se k nám vracejí po krátkém čase
Twenty One Pilots tvoří zpěvák, rapper, kytarista a klavírista Tyler Joseph a bubeník Josh Dun. Kapela již letos v Česku vystoupila, a to v únoru v pražské O2 areně v rámci jejich The Bandito Tour.
 
Hudba několika žánrů a strhující show
Twenty One Pilots pocházejí z amerického Ohia a na kontě mají 5 alb. Jejich hudba se prolíná žánry jako elektropop, hip hop, reggae, punk nebo drum & bass. Během svých show využívají různé efekty, které vyráží dech divákům po celé zeměkouli. Specialitou je například hořící auto na pódiu. Mezi jejich nejznámější písně patří hitovky jako Stressed Out nebo Chlorine.
 

Pořadatelé umí vždy něčím překvapit
„Velmi se na ně těšíme, protože jejich euforické koncerty představují naprostý zážitek. Během nich si vystačí jen sami dva, podpoření dokonale vizuálně a světelně sladěnou show, do které patří spousta převleků, efektních kostýmů, občas i hořící automobil a strhující energie, s jakou Josh bubnuje, dělá přemety a Tyler střídá jeden nástroj za druhým.", prozradila ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Vstupenky si stále můžete zakoupit za zvýhodněné ceny ZDE

Text: Milan Papežík

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace