Přejít na menu Přejít na obsah

Festival Pop Messe se stěhuje a ohlašuje první velká jména

18. 1. 2024

Redakce Novinky

Brněnský hudební festival si za tři roky vybudoval pověst přední akce, která láká návštěvníky na současnou elektronickou, popovou, rapovou a indie scénu, představuje první hvězdy, které se tuzemskému publiku představí v létě 2024.

Pop Messe festival vypustil zprávy o tom, že příští ročník navštíví například britští Sleaford Mods, Gus Gus z ledového Islandu, polovina další chladné země Švédska – The Knife Olof Dreijer, česká stálice The Ecstasy of Saing Theresa, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, britský Alabaster DePlume, Cid Rim & Dorian Concept z Belgie, z Kanady přicestuje Nathan Micay, hudebnice Nabihah Iqbal z Británie, polský rapper Zdechly Osa, opět belgičtí Asa Moto a nebo český Hrtl.

Pop Messe se dokonce prodlužuje o jeden den, tudíž se můžeme těšit na 3 dny plné hudby, konkrétně od 25. do 27. července. Navíc se festival stěhuje do brněnského Velodromu a jeho okolí na výstavišti BVV. Tam pořadatelé nabídnou scény jak kryté klubové, tak venkovní velké stage. 

„Posilujeme program, který bude založen na kvalitních současných jménech mnoha žánrů,“ prozrazuje programový ředital festivalu Tomáš Kelar. „Přesunutím na Velodrom nabídneme návštěvníkům více prostoru i lepší zázemí,“ dodává.

Třídenní vstupenky jsou k mání ZDE za 2200 korun, ale jejich cena se bude postupně zvyšovat. 

Text: Vlastimil Blažek
Foto: Archiv Sleaford Mods

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace