Přejít na menu Přejít na obsah

GREEN DAY se vrací do Prahy s novou deskou a po sedmi letech


Green Day přivezou do Prahy novou desku Revolution Radio, která vyšla v říjnu. „Svět samozřejmě ztratil svoji kolektivní povahu... a já, Mike a Tré jsme také ztracené duše. Deska Revolution Radio se stane tím důvodem, aby se všechny ztracené duše daly dohromady...tančily spolu...zpívaly spolu... a především našly jedna druhou. Na tomto poselství byli a jsou Green Day od začátku založeni,” říká frontman Billie Joe Armstrong.
 

Green Day měli loni výročí. Jsou spolu už neuvěřitelných 30 let. Bylo jim jen 14, když se v Kalifornii dali Billia a Mike dohromady a v osmnácti vydali první LP 39/Smooth a mladý americký punkáči měli nový idol.

Deska Dookie je dostala do hitparád, na MTV i na Woodstock a získala Grammy. A pak už to šlo jako na drátkách. Jedna deska lepší než druhá a celkem 5 cen Grammy. Předloni se Green Dayn dostali do Rock’n’rollové síně slávy.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace