Přejít na menu Přejít na obsah

Helloween: Praha ještě jednou zažije spojení současných i bývalých členů

6. 12. 2019

Pearl Novinky

"Sjednocené dýně" se vracejí! Metalová legenda Helloween pro velký ohlas fanoušků připravuje druhou část turné, na kterém se podílejí i bývalí členové kapely. Příští rok na podzim zavítají i k nám.

Pro obrovský úspěch jedou dál
"Ohlas na sociálních sítích překonal veškerá očekávání. Číst a slyšet: 'Tohle byl koncert mého života' vám dává obrovskou sílu dát fanouškům ještě víc. Vzhůru do dalšího kola!" napsal kytarista Helloween Sascha Gerstner. Je to tak. Obě vystoupení s bývalými členy vzbudila i u nás obrovský ohlas. Po koncertě v Praze na podzim 2017 vystoupili Helloween jako Pumpkins United ještě následujícího roku na na festivalu Masters of Rock ve Vizovicích. Koncert byl vrcholem festivalu po stránce návštěvnosti, výkonu hudebníků i emocí. Vždyť se do sestavy na čas vrátili i zpěvák Michael Kiske či kytarista a zpěvák Kai Hansen.

Deris: Po umělecké stránce je velmi lákavé natočit novou desku
"Turné Pumpkins United 2017-2018 udělalo z naší sestavy opravdovou kapelu. Teď všichni chceme natočit společně novou desku. Po umělecké stránce je to velmi lákavé," těší se i současný zpěvák Helloween Andi Deris.

Příští rok v říjnu v O2 aréně s hity i s novou deskou
Helloween s programem Pumpkins United - United Alive World Tour II u nás vystoupí 15. října 2020 v pražské O2 aréně. Na koncertě samozřejmě zazní hity, které fanouškům dělají radost už třicet let, ale bude představena i nová deska, jejíž název je zatím tajemstvím. Dá se čekat, že zájem bude opět obrovský a vstupenky budou rychle ubývat, proto si s jejich nákupem raději pospěšme. Předprodej se pro mnoho koncertů turné otevírá 9. prosince, můžeme tedy předpokládat, že budou brzy dostupné i lístky do Prahy.

Text: Sylva Kaplanová, foto: Honza Švanda, oficiální materiály kapely

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace