Přejít na menu Přejít na obsah

Helloween uspořádají turné v originálním obsazení i s Kiskem a Hansenem!

14. 11. 2016

Pearl Novinky

Německá metalová legenda HELLOWEEN chystá reunion včetně původních členů Michaela Kiska a Kaie Hansena. Legendární "Dýňáci" se tedy po 24 letech vrací v originálním obsazení. Weikath, Kiske, Hansen, Grosskopf zahrají na společném turné, což znamená, že fanoušci uvidí za mikrofonem Andyho s Michaelem, u kytar Kaie, Weikiho a Saschu, a v rytmických sekcích Markuse a Danyho. Můžeme se tedy těšit se na PUMPKINS UNITED WORLD TOUR 2017/2018. To zahrne zdvojnásobený repertoár plný oblíbených songů, ale také těch, které se hrály velmi málo či dokonce vůbec. Setlist bude tedy velmi výjimečný, slibuje kapela.

Michael Kiske říká: „Bylo moc pěkné, když jsme s UNISONIC hráli staré songy HELLOWEEN, ale rozjet to v originální sestavě a s Andym bude opravdu jedinečné.“ Start tohoto megaturné se uskuteční 28. října roku 2017 v brazilském Sao Paulu. Další koncerty se plánují v Německu na konec příštího roku.

Kapela HELLOWEEN byla založena v roce 1984 v Hamburku a prorazila s alby jako „Keeper Of the Seven Keys“ (část 1 a 2) a „Walls Of Jericho“. Počátkem 90. let se jim tolik nevedlo, kapelu následně opouští Kai Hansen a Michael Kiske. Situace se zlepšila po nástupu zpěváka Andyho Derise zhruba v roce 1994, kdy už kapela vydává sedmé album + třetí živák a dosahuje dvakrát TOP 10 v německých žebříčcích.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace