Přejít na menu Přejít na obsah

Kapela Minami vydává videoklip k písni Tuláci: Máme víc, než jsme si přáli

9. 3. 2023

Redakce Novinky

Hudební skupina Minami nedávno vydala nový videoklip k singlu Tuláci, který zaznamenal na kanále YouTube mimořádný úspěch. 

Píseň Tuláci od Minami je o zjištění, že místo, na kterém právě stojíme, může být naším vysněným cílem i metou, ze které se posuneme dál. „Minulost nezměníme, ale přítomnost může rozhodnout o všem dalším, co nás čeká. Udělejme si ji proto takovou, aby nám v ní bylo dobře. Neuzavírejme se myšlenkami nad tím, co bylo nebo bude,“ říká bubeník kapely Minami Petr Danyi.

Píseň má tedy napovědět, že by si měl každý člověk uvědomit, co má, a být za to vděčný, protože může být pokaždé ještě hůř.  V klipu můžeme vidět muže v každodenním pracovním stereotypu, který si svůj život neužívá naplno, jak by chtěl. Novou výzvu mu přináší pes, se kterým se odpoutá od oněch každodenních rutin. 

„Jsme moc rádi, že si nový singl našel své fanoušky, i když je oproti předešlé tvorbě naší kapelu trochu klidnějšího rázu. Vypovídá o tom také sledovanost na kanále YouTube, kde za měsíc videoklip dosáhl přes 47 tisíc zhlédnutí,“ dodává Danyi. 

Kapela Minami se v tomto roce opět v létě vydává na svou koncertní sezónu a vidět je můžete například už 10. března v oblíbeném olomouckém klubu Bounty Rock Cafe, kde odehrají společný koncert s legendární kapelou Premier k 30. výročí od megahitu Hrobař. 

Text: Milan Papežík
Foto: Archiv Minami

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace