Přejít na menu Přejít na obsah

Kapela Mňága a Žďorp přivítala Olomoučany podruhé v roce v populárním S-Klubu


Ve čtvrtek 1. prosince zavítala do S-Klubu v Olomouci již podruhé v tomto roce známá kapela Mňága a Žďorp, které se přezdívá Tajfun z Valmezu. Pánové opět předvedli kvalitní show plnou nestárnoucích melodií, ve kterých se kloubí hned několik hudebních směrů najednou.

Show začala krátce po 20. hodině a velice solidně naplněný S-Klub se začal pohupovat v rytmech známých písní, které nás provází po několik desetiletí. Rozhodně nešla přehlédnout led obrazovka s krásně laděným logem kapely, která koncertu dodala patřičný šmrnc. Nadšení diváci si mohli opět užít písně jako Dutý, ale free, Goin' Blind, Spaste svoje duše, Matahari, Nagasaki Hirošima, Hodinový hotel nebo Nejlíp jim bylo. 

Celá kapela byla ve skvělé náladě a tu přenesla i na jejich věrné fanoušky, mezi kterými se objevily známé tváře, které navštěvují koncerty "Mňágy" pravidelně. A teď budeme mluvit především za sebe. Je zajímavé, že se nás tato hudba před několika lety v teenagerovském věku až tak netýkala, ale nyní, s postupem času, se jí nemůžeme nabažit. A shodlo se nás víc, že když jsme byli malí, oslovovala nás zkrátka jiná hudba. S přibývajícími lety a zkušenostmi se však Mňága a Žďorp stali žádanou stálicí české hudební scény a my se na každý jejich koncert těšíme jako malé děti a užíváme si každičkou minutu jejich vystoupení. Jen tak dál, hudba je to parádní! Je plná životních mouder a zkušeností z běžného života každého smrtelníka.

Text: Milan Papežík, Michal Koutný
Foto: Milan Papežík

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace