Přejít na menu Přejít na obsah

Kapela Rybičky 48 předvedla horoucí show a společně s námi splnila sen malému Honzíkovi

22. 6. 2020

Pearl Reporty

Do normálního režimu koncertování se vrátila i populární pop-punková kapela Rybičky 48. V sobotu 20. června odehráli koncert v Uherském Brodě a my jsme u toho nemohli chybět. Původně byl koncert naplánován na Sokolský stadion, ale kvůli nepřízni počasí byl přesunut do nedalekého klubu Falcon.
 
 
 
 
 
Od počátku bylo jasné, že koncert bude vyprodán, a to se také stalo. Kluci se museli sice spokojit s menším pódiem, ale právě toto napomohlo skvělé komunikaci s publikem do poslední sekundy jejich spanilé jízdy. Zazněly pecky jako Američan z Poličan, Léto, Slibuju, že nebudu pít, My ještě nejsme starý nebo Zamilovaný/Nešťastná. V sále bylo takové horko, až se z toho mlžily okolní zdi. Kapela tak na svém instagramovém profile označila uherskobrodský koncert přímo za saunu. A nebyli daleko od pravdy. Ale když kapela díky svému báječnému vystoupení dokáže udržet dav v pohybu hodinu a půl v kuse, není se čemu divit. Ke konci show se na pódiu objevila nevěsta, která byla na koncert unesena přímo z vlastní svatby. S kluky si na pódiu parádně zapařila a užila si tak svůj velký den.
 
 
A to s plněním snů ještě nekončíme. Hudební scéně se dokonce podařilo splnit jeden dětský sen. Desetiletý Honzík Rajdl přišel na koncert s tatínkem, ale byli smířeni s tím, že budou hudbu poslouchat jen zvenku, neboť na vyprodaný koncert už nesehnali vstupenky. Našim reportérům se ale podařilo Honzíka dostat alespoň na část koncertu a domluvit setkání s Rybičkami tváří v tvář. A rozhodně to byl báječný pocit! Kluci si s Honzíkem povídali, plácli si jako správní parťáci a samozřejmě přišlo i na selfíčka a společnou videozdravici pro náš magazín. Taková dětská radost se nezapomíná a zahřeje u srdce snad každého.
 
Abychom se vyvarovali nějakého podezření z nedodržení zákonů: musíme čestně prohlásit, že celou dobu venku postávali kuřáci, a tak kapacita nikdy nepřekročila tu kouzelnou hranici pěti set lidí.
 
Text: Milan Papežík, Eva Janalíková
Foto: Milan Papežík
 
 
Honzík si zbytek show náramně užil
Splnění velkého dětského snu
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace