Přejít na menu Přejít na obsah

Kolektivní Halucinace čeká návštěvníky klubu Labe Hořovice

17. 1. 2024

Redakce Novinky

Kapela se točí kolem zakladatelů Jakuba Mühlfeita a Jaroslava Habrdy, kteří se kolem roku 2000 dali dohromady a založili skupinu, pro níž nadchli také bubeníka Tomáše Příkaského. Roku 2012 ještě těleso doplňuje baskytarista Robin Tichopád a o rok později vychází první album pod názvem Bůh z umakartu.

Singl Jsem, jaká jsem (Bůh z umakartu) byla oceněna zvláštní cenou poroty na festivalu Porta v roce 2019 a ten samý rok Kolektivní Halucinace zvítězila v konkurzu pro Welcome scénu Hradeckého slunovratu.

Další úspěšnou skladbou se stala Jan 69 (album Kosti, 2017), která brala stříbro v celoroční hitparádě Velká sedma v Radiu 1. Když z kapely odešel Robin Tichopád, začala působit jako trio.

Kolektivní Halucinace zahraje všem návštěvníkům Klubu Labe v Hořovicích 27. ledna od 20:15. Dveře klubu se otevírají už v 19 hodin a za vstupenku zaplatíte 190 korun v předprodeji. Na místě v den koncertu bude vstupenka o 50 korun dražší. Předprodej zajišťuje Klub Labe, MKC Hořovice a restaurace PODNIKK na hořovickém náměstí.

Text: Vlastimil Blažek

Foto: A. Baštýřová (oficiální stránky kapely)

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace