Přejít na menu Přejít na obsah

Koncert Lindsey Stirling podpoří Mike Tompkins

2. 10. 2014

Redakce Novinky

Říjnový koncert americké senzace Lindsey Stirling už klepe na dveře. Do České republiky dorazí tato houslistka, tanečnice a skladatelka vůbec poprvé. Její dlouho očekávané vystoupení doplní kanadský producent a umělec Mike Tompkins.


Charakteristickou tvorbu Mikea Tompkinse bychom jedním slovem popsali jen těžko. Neotřelou kombinací a capella zpěvu a energických remixů svěžím způsobem redefinuje současnou pop music. Rodák z Edmontonu se hudbě věnuje už od svých osmi let, kdy začal s beatboxem. Do povědomí veřejnosti se podobně jako Lindsey Stirling dostal během posledních několika let skrze server YouTube. Jeho videa dohromady přesáhla hranici 175 milionů zhlédnutí.


Právě probíhá soutěž o dva lístky na tuto akci zde.

Milníkem v hudební dráze je pro mladého umělce bezpochyby rok 2014. V něm se podílel na posledním singlu Love In Every Moment znovu vzkříšených t.A.T.u. Ten se v Rusku následně probojoval na první příčky hitparád. Společně s hip-hopovým mágem Timbalandem napsal a produkoval song Walk It Out pro Jennifer Hudson. O rok dříve vyjel na turné s popovými oblíbenci Jonas Brothers a Karmin.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace