Přejít na menu Přejít na obsah

MICHAL PAVLÍČEK a TRIO již tuto středu v libereckém BEDNA klubu!


11.11. od 19 hodin vystopí v libereckém Bedna Klubu Michal Pavlíček, obdivovaný kytarový mág, skladatel svérázných hříček i autor introvertních rockových opusů, stejně jako melodicky silných působivých balad, skladatel symfonické a scénické hudby se zcela původním rukopisem, vyhledávaný producent i mentor mladých hudebníků, je široce respektovanou individualitou, což konečně dokumentuje i řada vítězství a ocenění v odborných anketách.

Michal pavlíček a Trio je prvotřídní instrumentální seskupení pro opravdové hudební gurmány. Legendární kytarista Michal Pavlíček (Pražský výběr, Stromboli, BSP…), fantastický bubeník Miloš Meier (Drumming Syndrome, Dymytry, BSP…), vynikající basák Martin „Maťo“ Ivan (Mother’s Funkers) a skvělý klávesista Michal Nejtek (AGON, Face Of The Bass, David Koller Band…).

V podání těchto profesionálních interpretů uslyšíte nejnovější autorské skladby z pera Michala Pavlíčka. Rychlé a dynamické, tajemné a přemýšlivé, odlehčené a provokativní.

Po koncertu Michala Pavlíčka a Trio se představí Joe SatrianiTribute Band který zahraje nejznámnější Satrianiho hity, ale i skladby z nových alb. Všechna hudba je upravena přesně podle jeho koncertních verzí, které se mírně liší od studiových (kde vrství často mnoho kytar na sebe). Kromě toho uslyšíte naprosto identický sound – Joe Satriani Tribute Band používá shodný naprosto celý řetězec. Od trsátka přes struny, kytaru, pedalboard s efekty až po signovaný lampový zesilovač a reprobox. Očekávejte i shodný mikrofon, kterým si Satriani nechává snímat zvuk.

BEDNA KLUB:

Bedna Klub je multižánrový klub v centru Liberce určený pro všechny generace hudebních fanoušků. Nacházíme se na adrese bývalého Zebra klubu a jsme kulturní stánek, klub a centrum pro všechny, kdo si chtějí posedět, pohovořit, popít, pobavit se anebo se jen uvolnit a užívat si v příjemném komorním prostředí. Škála našeho programu je pestrá a bohatá, tak jak se na město Liberec sluší a patří. Naší snahou je zprostředkovat všem lidem kulturní zážitky jako jsou koncerty, improvizační vystoupení, představení, taneční vystoupení či projekce.

www.bednaklub.cz 
https://www.facebook.com/bednaklub/

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace