Přejít na menu Přejít na obsah

Na Rock for People se paří i potichu, postaral se o to Mejla z Vypsané Fixy


Pátek na Rock for People nabídl krom další várky kvalitních interpretů i překvapení v podobě rozdávání dárků. Poté co zakladatelé festivalu Michal Thomes a Petr Fořt spolu s Chinaski oslavili své  společné dvacetiny oslavnou písní Drobná paralela, začali se rozdávat speciální trička RfP a také dokonce dvě kytary, na které se dle Michala Malátného z Chinaski naučíte hrát za poloviční čas.

Mezitím se narozdíl od ostatních hlučných stage začala pomalu rozjíždět také již druhá Silent Party. Někteří nechápající kolemjdoucí se s údivem podivovali, proč tam tak urputně lidé na parketě tancují, když přitom nehraje žádná hudba. Na tomhle parketu si totiž všichni jeli ve svém vlastním mikrosvětě svého ucha. O co tady šlo? Každý byl vybaven sluchátkami s přepínačem mezi dvěma kanály - dvěma DJ. Polovina lidí pařila na největší hity 90tek a druhá na dubstepové remixy. Pomocí světýlka dle kanálu na sluchátkách jste mohli vědět, kdo koho poslouchá.

"Bez sluchátek jste si zde připadali jak nazí". Přesně tak popisuje tuto akci náhodná kolemjdoucí Týna.

O největší nářez se po půlnoci pak postaral Mejn z Vypsané Fixy, který zde odehrál svůj set pod přezdívkou DJ Sleeping Boy. Ten pakovládl téměř celé publikum svýma remixama těch nějětších rockových hitů. Nejenže všichni skákali do rytmu skladeb, ale také zpívali, čímž se teprve připravili o pořádnou a hlavně až směšnou podívanou pro kolemjdoucí lidi.

Při otázce, jestli by rád naplánoval podobnou akci, nebo alespoň klasickou diskotéku po koncertu Vypsané Fixy se Mejla tvářil velmi pozitivně. "Možná něco takovýho někdy po koncertu i udělám", dodává. S největší pravděpodobností to proběhne tedy po koncertu Fixy v jejich rodném městě, pardubičáci, máte se sakra na co těšit!

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace