Přejít na menu Přejít na obsah

NIGHTWISH potvrdila první koncert pro příští rok - bude hlavní hvězdou festivalu Masters of Rock!

10. 10. 2014

Redakce Novinky

Tato finská parta vypravěčů v těchto dnech usilovně finišuje s nahráváním nové, doposud nepojmenované desky. Vyjít by měla na jaře r. 2015. Celý rockový a metalový svět očekává vydání tohoto alba a dá se říci, že se jedná o jednu z nejočekávanějších desek příštího roku. Důvod je jednoduchý. Bude se jednat o vůbec první album kapely s hlasem nové zpěvačky Floor Jansen.

Po třech a půl letech od poslední desky „Imaginaerum“ se fandové symfonického metalu dočkají novoty, která vzniká ve studiu na samotě uprostřed finských lesů. Bude se tak jednat už o osmý řadový počin party, kterou v roce 1996 poskládal kapelník, skladatel a klávesista Tuomas Holopainen. "Jsme velmi šťastní, že Masters of Rock je naším prvním potvrzeným festivalem pro příští rok. Vždy zde rádi hrajeme, těšíme se na skvělé české publikum! Taky se těšíme, až si užijeme jedinečné festivalové zázemí, potkáme se s přáteli. Milujeme zdejší posezení v zákulisí obklopené šatnovými kontejnery" komentuje Tuomas.

Mezi doposud potvrzené účinkující patří:

NIGHTWISH (FIN), POWERWOLF (GER), GAMMA RAY (GER), SONATA ARCTICA (FIN), GOTTHARD (SUI), KAMELOT (USA), KROKUS (SUI), LEGION OF THE DAMNED (NED), DELAIN (NED), BLUES PILLS (SWE/USA/FRA), CREMATORY (GER), SEPTICFLESH (GRE), VOODOO CIRCLE (GER), GUS G. (GRE), XANDRIA (GER), CRUCIFIED BARBARA (SWE), MERCENARY (DEN), AVATAR (SWE), LACRIMAS PROFUNDERE (GER), SERIOUS BLACK (GER), NEONFLY (ENG).

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace